Ontstaan uit passie voor lekker eten en liefde voor mooie dingen.
Sfeervol paviljoen, gezellig terras en ruim strand met ligbedden.
Ontbijt, lunch en diner van dagverse producten uit de open keuken.
De leukste compleet verzorgde feesten en partijen.
Koken, organisatie, kwaliteit en verwennen.
Opgegroeid in de horeca.
Vader had goedlopende eetcafe’s, moeder lunchrooms in Den Haag.
Na de hotelvakschool ging de de passie uit naar koken.
Gewerkt als kok in diverse keukens, van eetcafe tot sterrenrestaurants.
Toen ‘hogerop’ in een grote organisatie, de Bijenkorf.
Daar vele jaren leiding gegeven aan de restaurants.
Eigen baas zijn en mensen verwennen is nu z’n grote passie.
Bouwen, creƫren, vernieuwen en verrassen.
Van jongs af aan gewerkt in de internationale standbouw.
Ontwerp, vervaardigen en op-en afbouw met veel service.
Door vele verre reizen een breed beeld over materialen, smaken en ontwerp.
Dit komt van pas om vernieuwend te blijven op het strand.
Wordt heel blij van watersport op onze geweldige Noordzee
Vindt z’n passie in gasten te verrassen op alle zintuigen.
Plezier in het werk en daardoor plezier uitstralen.
30 mensen die elke dag bijdragen om onze ambitie waar te maken.
Medewerkers delen 3 eigenschappen: betrokkenheid, flexibiliteit en passie voor de horeca.
Ons team is zeer gevarieerd.
Van vakmensen in fulltime dienst, tot studenten die met hun open blik ons team versterken.
Door onze kennis te delen en te luisteren kunnen we met onze mensen groeien.